GÜNDEM

Tatlıses’te isyan etti

Şanlıurfa ile İzmir arasında karşılıklı uçak seferlerinin iptal edilmesine bir tepki de Urfalı ünlü türkücüsü İbrahim Tatlıses’ten geldi.

Hava yolu şirketlerinin Şanlıurfa’ya yönelik uçak seferlerini durdurması kentteki halkın tepkisine neden oluyor. Urfalı vatandaşlar İstanbul ve Ankara dışında başka illere uçuşlar gerçekleştirmek için aktarmalı uçaklarla perişan olduklarını dile getiriyor.

Yaşanan duruma tepki gösterenlerin arasında Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de bulunuyor.

Şanlıurfa milletvekillerini göreve davet eden sorunu Tatlıses, ; sık sık gündeme gelen ulaşım sıkıntısının bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi. Tatlıses, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Şanlıurfa ile İzmir arasındaki uçak seferleri önce azaltıldıı. Şimdi tamamen kaldırılmış duydum. Bu Şanlıurfa’nın turizmine ve tarihi sıfır noktasında yapılmış büyük bir yanlıştırr. Şanlıurfa milletvekilleri neden bu sorunları yetkili makamlara ve mevcut sorunlar karşısında neden beraber hareket etmiyorlar? Bir an evvel bu yanlıştan dönülmesi ilgili kişilerin devreye girme ve bu sorunu çözmesi için yetkili makamlarla burada ben sesleniyorum: Lütfen İzmir’ime Şanlıurfa’m arasındaki uçak seferleri tekrar başlatılması için bütün İzmirliler ve Urfalılar adına istiyorum. Türkiye’nin en büyük 3. kenti ve turizm başkenti olan Şanlıurfa’m ile İzmir’in arasındaki uçak seferlerinin başlatılmasını istiyorum. Saygılarımla…”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu