SPOR

Urfa temsilcisi deplasmandan eli boş döndü

Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı 1954 Kelkit Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Urfa temsilcisinin bu mağlubiyet ile yakaladığı galibiyet serisi de son buldu.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 24. haftasında dış sahada 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaştı.

Kelkit İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma saat 14.00’te başladı.

Maçta hakem Mertcan Erölmez düdük çaldı. Erölmez’in yardımcılıklarını Şaban Karaderili ve Mustafa Burak Kuşyaptı. Mazlum Doğan Bodur, maçta 4. hakem olarak görev üstlendi.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Takımlar soyunma odasına golsüz beraberlikte gitti.

İkinci yarıya kontrollü başlayan Urfa temsilcisi, maçın 51. dakikasında karşı takımın kontra attığında kalesinde golü gördü. 1954 Kelkit Belediyespor, Miraç Furkan Türközü’nün gollü ile 1-0 öne geçti.

Golle hemen karşılık veren kırmızı siyahlı takım 59. dakikada Muhammed Raşit Şahingözün golü ile durumu 1-1 yaptı.

Yediği golden sonra baskısını artıran 1954 Kelkit Belediyesporlu oyuncular farkı açmak için Urfa temsilcisinin kalesine yüklendi. 64. dakikada takımı adına bulduğu gol pozisyonunu değerlendiren Enescan Özdemir, maçın da skorunu belirledi: 2-1.

Urfa temsilcisi, bu yenilgi ile 44 puanla 2. sırada kaldı. Puanını 32’ye yükselten 1954 Kelkit Belediyespor 8. sıraya yükseldi.

Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 25. haftasında 26 Aralık’ta sahasında Yomra Spor’u konuk edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu