GÜNDEM

Urfa Valisi savaş mağdurlarını unutmadı

Ceylanpınar'a giderek çeşitli temaslarda bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, sınırları aşan bomba ve mermilerle hayatını kaybeden ve yaralananların ailelerini ziyaret etti.

Halkla iç içe olması ve samimi tavırları ile gönüllere girmeyi başaran Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bu kez de vefasını gösterdi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ceylanpınar İlçesine giden Vali Erin, sınır ötesindeki savaşın Ceylanpınar’daki mağdurlarını unutmadı. Vali Erin; Barış Pınarı Harekâtı sırasında hain terör örgütünün Ceylanpınar ilçemizdeki sivillere yönelik roketatarlı saldırıları sebebiyle ; 11 yaşında şehit olan Elif Terim’in, 11 Ekim 2019’da ekmek almaya giderken terör örgütünün saldırısı sonucu 11 yaşında şehit olan Mazlum Güneş’in ailesini, ; Suriye’den gelen mermiyle yaralanan Emine Önder’i ve Suriye tarafından ateşlenerek ; sınırı aşan merminin isabet etmesiyle yaralanan Harun Çiçek’i ziyaret etti. Hala tedavisi süren Çiçek ile yakından ilgilenen Vali Erin, ; “Evladımızın tedavisi için elimizden geleni yapıyoruz. Allah (cc) şafi ismiyle şifa versin inşallah” dedi.

Aileler ile görüşerek talep ve önerilerini de dinleyen Vali Erin daha sonra ilçeden ayrıldıı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu