GÜNDEM

Urfa’da emniyet ve jandarma bayram öncesi denetim yaptı

Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma trafik denetleme ekipleri tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan denetimlerde 8 sürücüye cezai işlem uygulandı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü de, ekiplerin bayram boyunca sahada olacaklarını duyurdu.

Her bayramda olduğu gibi, sayılı günlerin kaldığı bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşların en çok şikayetçi olduğu konulardan biri yollardaki trafik oluyor.

Ancak denetimler, emniyet ve jandarma trafik denetleme ekipleri tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla sıkı bir şekilde yapılıyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelleri ile Jandarma Trafik ekiplerinin bugün birlikte karadan ve drone ile havadan destekli bayram öncesi kontroller gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Başta kentin giriş noktaları olmak üzere, il merkezinin farklı yerlerinde yapılan denetlemelerde trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 8 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Ayrıca trafik ekipleri, denetleme sırasında sürücülere broşürler dağıtarak gerekli uyarı ve bilgilendirmeyi de yaptı.

TEDBİR VE KONTROLLER BAYRAM TATİLİ BOYUNCA DEVAM EDİLECEK

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, bu bayramın ağız tadında geçmesi ve bekleyenlerin gözlerinin yolda kalmaması için trafik denetleme ekiplerinin 7 gün 24 saat boyunca sahada olacaklarını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü, “Bayramda da Omuz Omuza” diye paylaştığı sosyal medya hesabındaki açıklamasında şunları ifade etti:

“Bayramda da Omuz Omuza Trafik Denetleme ve Jandarma Trafik Denetleme Ekiplerimiz ile birlikte, Bayramın ağız tadında geçmesi, sevenlerinizin gözlerinin yolda kalmaması ve sizin için 7/24 sahadayız. ” Bu Yolda Biz En Çok Size Güveniyoruz.” Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personellerimiz ve Jandarma Trafik Ekiplerimiz birlikte karadan ve drone ile havadan destekli bayram öncesi kontrollerimizi gerçekleştirdik. Tedbir ve kontrollerimize bayram tatili boyunca devam edeceğiz”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu