3. SAYFAGenelGÜNDEM

VİRANŞEHİR’DE FECİ KAZA: 5 KİŞİ YARALANDI

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile Siverek kavşağı arasında meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralanırken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Kaza, dün saat 12.00 sıralarında Şanlıurfa–Viranşehir karayolu üzerindeki Siverek kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz sürücüleri belirlenemeyen 41 EB 741 plakalı otomobil ile 27 ARS 197 plakalı araç, henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri kısa sürede bölgeye sevk edildi.

İtfaiye ekipleri araç içinde sıkışan yaralıları bulunduğu yerden kurtarırken, sağlık ekipleri de yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra yaralılar ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri kısa süreli trafik akışını durdurarak güvenlik önlemleri aldı. Yol, yapılan çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.