GÜNDEM

Urfa’ya ek adliye binası için ihaleye çıkılıyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 9 yeni adliye ve 2 Adli Tıp Grup Başkanlığı binasının yapım ihalelerinin, 1 ay içerisinde gerçekleştirileceğini belirtti. Şanlıurfa ek adalet binasının ihale tarihi de belli oldu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya platformu X’teki açıklamasında, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu muhtelif il ve ilçelerde 9 yeni adliye binası ile 2 Adli Tıp Grup Başkanlığı binasının yapım ihalelerinin bir ay içinde düzenleneceğini kaydetti.

Bakan Tunç, deprem bölgesi başta olmak üzere, değişik il ve ilçelerde proje çalışmaları devam eden yeni adliye binalarının yapım ihalelerini de kısa süre içerisinde gerçekleştireceklerinin bilgisini verdi.

Tunç’un açıklamasına göre, ihale tarihleri belli olan adliye ve Adli Tıp Grup Başkanlığı binaları şunlar:

“Muğla Yatağan Adalet Binası 14 Eylül, İzmir Kemalpaşa Adalet Binası 15 Eylül, Mardin Midyat Adalet Binası 15 Eylül, Trabzon Akçaabat Adalet Binası 18 Eylül, Mardin Adalet Binası 21 Eylül, Balıkesir Burhaniye Adalet Binası 21 Eylül, Konya Akşehir Adalet Binası 22 Eylül, Şanlıurfa Ek Adalet Binası 25 Eylül, Ankara Adli Tıp Grup Başkanlığı 26 Eylül, Malatya Adalet Binası 29 Eylül, Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı 3 Ekim”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu