GÜNDEM

Urfalı fotoğrafçıdan büyük başarı

Şanlıurfalı Fotoğrafçı Mahir Çoban, Uluslararası Paris Fotoğraf yarışmasında finale kaldı. ISO 9001 ve ISO 45001 Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerini alan Çoban, Urfa’nın gururu olmayı sürdürüyor.

Başarılı ve ödüllü fotoğrafçı Mahir Çoban, dünya çapındaki Uluslararası Paris Fotoğraf Yarışması’nda finale kalarak büyük bir başarıya daha imza attı. ISO 9001 ve ISO 45001 Türk Standartları Enstitüsü kalite belgelerini alan Çoban, “Belgeleri almak bizim için önemli ve gurur verici” ifadesini kullandı.

Mahir Çoban, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Katıldığımız yarışma uluslararası serbest kategoride bir yarışma, dünya çapında bütün amatör ve profesyonel fotoğrafçıların bulunduğu, katılabildiği bir yarışma. Biz bu yarışmada finale kaldık. Nisan ayında ödül töreni var, eğer dereceye girersek gidip Paris’te ödülümüzü alacağız. Afrika’da bir çocuğun fotoğrafını çekmiştim, o fotoğraf on binlerce fotoğrafçının çektiği fotoğraflar arasından seçildi.”

“SEKTÖREL OLARAK BU BİR İLK”

Mahir Çoban, “İSO tarafından 3 belge aldık ; bu belgeleri almak bizim için çok önemli ve gurur verici, yarışmadan daha önemliydi. ISO 9001 ve ISO 45001, Türk Standartları Enstitüsü tarafından kalite belgelerini almaya hak kazandık. Sektörler olarak bu bir ilk, inşallah devamı da gelecek” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu