GÜNDEM

Urfalılardan Tatlıses’in oğluna mesaj yağmuru

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı sağlığıyla ilgili son durumu sosyal medya hesabında paylaştı. Şanlıurfalılar Tatlı’ya geçmiş olsun dileklerini ilettiği mesaj yağmuruna tuttu.

İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Tatlı’dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlı, geçen hafta beyin ameliyatı olmuştu. Riskli operasyonu geride bırakan Tatlı, sosyal medya hesabından sevenlerine sağlığıyla ilgili son durumu hakkında bilgi verdi.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Tatlı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu ifadelere yer verdi:

“Aylardır süren ve bitmek bilmeyen baş ağrım ile birlikte seyir eden görme problemimin ardından yapılan tetkikler sonucu beyin tümörü sebebiyle ve doktorlarımızın kararıyla geçen hafta riskli bir ameliyat geçirdim. Önce ALLAH’ın, sonra kıymetli doktorlarımızın sayesinde 6 saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı, var olan tümör alındı ve doktorlarım tarafından kötü bir sonuç düşünülmese de, biyopsiye gönderildi. Şimdi sonucu bekliyor, hem ameliyat sonrası, hem de akabinde yaşadığım soğuk algınlığı yüzünden iyileşmeye çabalıyorum.ALLAH hepinizden razı olsun.

Bunun yanısıra baş tacım aileme, aile eşrafımıza, kardeşten öte olan dostlarıma, haberi duyunca geçmiş olsun dileklerini ileten basın, medya, sanat, spor, iş dünyasındaki dostlarıma, dualarıyla ve verdikleri sadakalarıyla yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. Hem bedenen, hem ruhen yaşadıklarımız ve bir de yaşayacaklarımız var, her şey insan için… ALLAH izin verir, yapabilirsek tevekkül edip ALLAH’a teslim olmak gerek… Hastalık O’ndan, şifa O’ndan ve sonunda hesap da O’nda. Tekrar şifa dileyen herkesten ALLAH razı olsun.”

URFALILAR MESAJ YAĞMURUNA TUTTU

Geçirdiği beyin ameliyat sonrası iyi olduğuna dair sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tatlı’ya  Şanlıurfalı birçok siyasi, bürokrat, başkan ve STK temsilcisinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da geçmiş olsun mesajı attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu