3. SAYFAASAYİŞGenelGÜNDEM

ŞANLIURFA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 19 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyet ve jandarma ekiplerinin son bir haftada yürüttüğü uyuşturucu operasyonlarında 43 kişi gözaltına alındı; sokak satıcılarına darbe vuruldu.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kararlılıkla sürüyor. Kent genelinde sürdürülen operasyonlarda, son bir hafta içinde 43 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalar sonucunda 19 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltına alınanların 34’ünün sokak satıcısı olduğu belirlenirken, tutuklanan 19 kişiden 18’inin de yine sokak düzeyinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edildi. Operasyonlar kapsamında uyuşturucu madde imalatı ve satışıyla bağlantılı birçok adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Yapılan aramalarda, 142 kök kenevir, 739 gram esrar, 251 gram metamfetamin, 525 gram bonzai, 16 gram eroin ve 292 adet sentetik hap ele geçirildi. Yetkililer, kentte uyuşturucuya karşı sıfır tolerans politikası uygulandığını ve mücadelenin kesintisiz süreceğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.