URFA YEREL HABERLER

Vali Ayhan’dan suya fahiş fiyat uygulayanlara tepki!

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sel felaketi nedeniyle suların kesilmesini fırsat bilip su fiyatlarına fahiş bir artış yapıldığına dair haberler alındığını, fahiş fiyat uygulayanlar gerekli yasal işlemlerin yapılacağını bildirdi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, su fiyatlarına fahiş fiyat uygulayanlara fırsat verilmeyeceğini ve gerekli yasal işlemlerin yapılacağını sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu.

Şanlıurfa’da sel felaketi nedeniyle su arıtma tesisinde çamurlu su gelmesinin ardından sular kesildi. Dün Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi ŞUSKİ yetkililerinden öğrenilen bilgiye göre; Atatürk Barajı’ndan gelen çamurlu suyun ayrıştırılması için belli bir süre daha gerekeceği ve öngörülen su verilme süresinin en az 2 gün olduğu yönünde olacağı belirtildi.

Vali Ayhan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Her felaketi fırsat bilen fırsatçılar tarafından su fiyatlarına fahiş bir artış yapıldığına dair haberler duyuyoruz. Bu konuyu hukuken yakından takip edeceğim. Ekiplerimizle beraber sahada denetimler yapıp buna fırsat vermeyeceğiz ve gerekli yasal işlemleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu