Vali’den sosyal medyadaki çağrıya anında yanıt!

Samimiyeti ile gönüllere dokunan ve herkes tarafından sevilen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bu kez sosyal medyadan kendisine yapılan çağrıya kulak vererek gönüllere dokunmayı başardı.

EVSİZ ADAM İÇİN TALİMAT

Vali Erin, "Sayın valim evsiz adam buz gibi havada gece gündüz bankta yatıyor, yardımınıza ihtiyacımız var. Lütfen bu savaştan kaçmış mağdur genç adama yardım edelim" çağrısı üzerine Şanlıurfa Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici’ye talimat verdiğini belirterek "Hasan beyi talimatlandırdım, gereğini yapacak. Kardeşimizin bilgilerini kendisiyle paylaşırsanız memnun olurum" dedi.

Mağdur adamın gece için hemen ev ihtiyacı olduğunun belirtilmesi üzerine ise "Nerede olduğuyla ilgili özelden bilgi paylaşın lütfen, derhal gereken yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

"UMUTLARIMI YEŞERTTİNİZ"

Vali’nin hemen harekete geçmesi takdir topladı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Vali Erin için, "Başkanım! Lütfen Sayın Valimi tüm il valilerine örnek gösterin. Bilmiyorum bu evrende böyle başka bir Vali varmı? MaşaAllah. Hani Ömer'ler arıyorsunuz ya, işte size bir Ömer…Sayın Valim bu gece içimi kıpır kıpır ettiniz. Mermer kalpli, sadece reklama dayalı ve birşeyler yapıyormuş gibi görünen bürokratları göre göre Devlete karşı karamsarlığa kapılmıştım. Bu gece umutlarımı tekrar yeşerttiniz. Hazreti Allah Celle Celaluhu Ebedül Ebed sizden razı olsun" dedi.

BİHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu