GÜNDEM

Viranşehir’de öğrencilerden gravür sergisi

Yazgüneşi Orta Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Işık ve öğrencilerinin gravür tekniğiyle hazırladığı gravür sergisi, Viranşehir Belediyesi Kültür ve Merkezi’nde açıldı.

Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışına ; Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci, öğretmenler ve öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldıı.

Protokol üyelerinin kurdele kesmesiyle beğeniye sunulan sergi, ; 3 gün boyunca sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Unutulmaya yüz tutmuş sanatların yeniden hayata kazandırılması amacıyla ; tarihi 15. yüzyıla dayanan gravür tekniği kullanılarak yapılan ve birbirinden güzel 25 tablonun bulunduğu sergiyi vatandaşlar ilgiyle gezdi.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Işık, ; sergiye katılan protokol üyelerine düzenledikleri sergi ile ilgili bilgiler aktardı.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkan Vekili Abdulvahap Kurur, ; sergiyi düzenleyen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu