SPOR

Yeni Teknik Adamdan Urfaspor Camiasına İlk Mesaj

Şanlıurfaspor’da teknik direktörlüğe getirilen Hakan Yılmaz, şartlar ne olursa olsun takımı gençleştireceklerini kaydetti.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Şanlıurfaspor camiasına ilk mesajını verdi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Yılmaz, şartlar ne olursa olsun takımı gençleştireceklerini kaydetti. Yılmaz, ihtiyaç olan mevkilere sınırlı sayıda oyuncu almak istediklerini belirterek “Asla yeni bir takım değil, oyununu yenilemiş bir takımdan bahsediyorum” ifadesini kullandı.

Camianın artık başarı beklediğini belirten Yılmaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Şanlıurfaspor camiası; Biliyorum ki, ilk açıklamayı bekliyorsunuz. Sizi hissediyorum. Ama artık açıklama değil, başarı beklediğinizi de. Tüm büyük camiaların beklediği gibi. Sık değişen teknik direktörler, fazlaca oyuncu sirkülasyonu, bir türlü gelmeyen başarı ve bununla birlikte azalan inanç ve tükenen yönetimsel enerjiler. Daha sakin ve kolay bir kulübü tercih edebilirdim. Ama burada olmak ve bunu başarmak istedim. BU KAVGAYA HAZIRIM.

Şartlar ne olursa olsun önce takımı mutlaka gençleştireceğiz. 25-27 yaş arası tecrübeli genç dediğimiz oyuncularla devam edip yine bu özellikteki oyuncuları transfer ederek, tempoyu ve diriliği sağlayacağız. İstediğimiz şey yetenekli oyuncuların takım oyunu oynatabileceği bir takım oluşturmak. Bu takıma herkesin beklediğinin aksine sadece ihtiyaç olan mevkilere sınırlı sayıda oyuncu almak istiyoruz. Asla yeni bir takım değil, oyununu yenilemiş bir takımdan bahsediyorum. Ve birkaç formasyonu oynayabilen set ve geçiş oyunlarını rahatlıkla uygulayabilen, rakibe göre oynamayı ve savunma yapmayı kompleks yapmayan, bütün hücum renklerini uygulayarak skor arayan, rakibe temas etmeyi alışkanlık etmiş bir takım oluşturacağız.

Çok başarılı bir kamp geçirmek istiyoruz. İnanıyorum ki, çocuklarımız tek bir antrenman kaçırmadan her bir antrenmanı coşkulu bir şekilde yapacaklardır. Kamp döneminin her anını taraflarımızla paylaşacağız. Bizimle birlikte siz de bu kampta olacaksınız. İnşallah bu kamp bizim şampiyonluk kampımız olacaktır. Hissediyorum, bu takımı ve bu takımın oynadığı oyunu çok seveceksiniz. Aynı; bu kulübü sevdiğiniz gibi…”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu