Genel

AK ADAY KUŞ’A SÜRPRİZ ZİYARET

 

2007 – 2015 yılları arasında 23. ve 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olarak görev yaptıktan sonra 2 yıl Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinde bulunduktan sonra 2017 yılı Aralık ayı itibariyle Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçilik görevine atanan Şanlıurfalı hemşehrimiz Abdulkadir Emin Önen, kısa süreliğine geldiği ülkesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından aile yakınlarını görmek üzere Şanlıurfa’ya geldi.

 

Şanlıurfa’da bir dönem Milletvekili olan merhum Mustafa Kuş’un oğlu, aynı zamanda arkadaşı olan AK Parti Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a sürpriz yapan Abdulkadir Emin Önen, Kuş’u seçim bürosunda ziyaret ederek bir süre sohbet edip, hasret giderdi.

 

ÖNEN: KUŞ CANA YAKIN BİR ARKADAŞ, İYİ BİR DOST

AK Parti 23. Dönem Şanlıurfa Milletvekili iken vefat eden merhum babası Mustafa Kuş ile TBMM’de görev yaptıkları sırada, Şanlıurfa İl Genel Meclisi Başkanı olan oğlu Mehmet Kuş’u tanıdığını belirten Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, “Öncelikle Allahu Teâlâ rahmet eylesin, babası Mustafa abi çok temiz ve dürüst bir ağabeydi bizim için. O sıralar tanıdığım ve Şanlıurfa İl Genel Meclisi Başkanı olan oğlu Mehmet Kuş da babası gibi dürüst ve cana yakın bir arkadaş, iyi bir dost. Aile yakınlarımı ve arkadaşlarımızı görmek üzere çok kısa süreliğine de olsa geldiğim Şanlıurfa’da, AK Partiden Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı adayı olduğunu öğrendiğim Mehmet Kuş’u da görmek, hasret gidermek istedim. Zaten kendisiyle zaman zaman konuşurduk. Sağ olsunlar, müsait zamanında kendisiyle seçim bürosunda buluşma imkânımız oldu. Maşaallah sevenleri de çok. Bürosu tıklım tıklım. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

 

KUŞ: ÇİN BÜYÜKELÇİMİZ BİZİ ŞEREFLENDİRDİLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, “Sağ olsunlar, Emin Önen Bey ziyaretimize geldiler, Çin Büyükelçimiz. Bir dönem kendisiyle çalışma fırsatı bulmuştuk. Kendisi 23. Dönem Milletvekili iken bende İl Genel Meclisi Başkanı idim. Çok güzel, çok olumlu bir şekilde tanışmıştık biz kendileriyle. Sağ olsunlar, bu günde dost ziyaretinde bulundular, bizi şereflendirdiler. İstişarelerde bulunduk, Eyyübiye ile ilgili. İlerde her konuda inşaallah bize destek vereceklerini de söylediler. Allah kendilerinden razı olsun. Bizi şereflendirdiler, sağ olsunlar, var olsunlar” diye konuştu.

 

AK BAŞKAN ADAYI KUŞ’A DESTEKLER SÜRÜYOR

       Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’un seçim bürosu partililer ve sevenleri tarafından dolup taşıyor. Başkan Adayı Mehmet Kuş’a destek vermek amacıyla kalabalık gruplar halinde seçim bürosunu ziyaret eden isimler arasında Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi adayları da yer alıyor.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile aynı meclis çatısı altında çalışmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Sapan, “ İnşallah Eyyübiye’de AK Parti rekor bir oy alarak Mehmet Kuş’u başkan yapacaktır. Seçimin herkese hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Belediye Meclis Üyesi Adayı Abdulkadir Karageçili ise yaptığı açıklamada 31 Mart’ta bir zafer daha yaşayacaklarını belirterek tüm Karageçili aşireti olarak AK Partiyi ve Mehmet Kuş’ u sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

 

KUŞ KIRSAL MAHALLELERDE DESTEK ZİYARETLERİ YAPIYOR

            Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eyyübiye’nin kırsal mahallelerini gezerek AK Parti’ye ve kendisine destek istiyor.

 

#ÇAĞRIHABER –

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu