Genel

BEYAZGÜL BOZOVA’DA İLÇE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPTI

Bozova İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından esnaf ziyaretleri yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova İlçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

 

Başkan Adayı Av. Beyazgül burada toplanan Bozovalılara hitap ederek 31 Mart seçimlerinde AK Partiye, kendisine ve cumhur ittifakıyla birlikte 13 ilçe adaylarına destek ve dua istedi.

 

BEYAZGÜL BOZOVA 31 MART’TAKİ KARARINI BUGÜNDEN VERMİŞTİR

 

Oldukça kalabalık bir topluluğun katılımıyla adeta miting havasında gerçekleştirilen açılışta konuşan Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Seçim bürosu açılışımızın mitingi havasında gerçekleştirilmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu topluluktan haberimiz yoktu. İlginize gerçekten teşekkür ediyorum. Bu kalabalık gösteriyor ki Bozova 31 Mart’taki kararını bugünden vermiştir. Allah’ın izniyle Bozova’da sandıklardan AK Parti çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bismillah diyoruz Gönül Belediyeciliğine başlıyoruz. Bozova’ya her türlü hizmeti yapmak için söz veriyoruz. İlçemizi daha modern daha güzel bir ilçe yapmak için kollarımızı sıvayacağız. Büyükşehir küçükşehir ayrımı yapmadan hizmeti her noktaya eşit bir şekilde ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Seçim bürosu açılışının ardından Bozova ilçesinde esnaf ziyareti yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül’e esnafların ilgisi yoğun oldu. Bozovalı hemşerilerine ve esnafa gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül’un ikinci durağı Birecik ilçesi oldu.

 

Seçim bürosu açılışına AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra, İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy, İlçe Başkanı Ecz. Süleyman Deveci, Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara, Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ÇAĞRIHABER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu