GÜNDEM

Büyükşehir Meclisinde otobüslerde açılmayan klimalar tartışıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında gündem dışı söz alan SP Meclis Üyesi Fırat Sultan bunaltıcı sıcakların yaşandığı kentte otobüslerde klimaların açılmamasından dolayı vatandaşların şikayetçi olduğunu belirtti. Sultan, “Vatandaşlar tarafından otobüslerde klimaların açılmadığına dair şikayetler var. Otobüslerde klimaların açılmasını istiyorlar.” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın birinci birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlendii. Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda gündem dışı söz alan Saadet Partisi (SP) Meclis Üyesi Fırat Sultan, bunaltıcı sıcakların yaşandığı kentte otobüslerde klimaların açılmamasından dolayı vatandaşların şikayetçi olduğunu kaydetti. Sultan, “Her sene olduğu gibi bu senede sıcaklara rağmen otobüslerde klima açılmadığına dair şikayetler var. Özelikle Eyyübiye ve Süleymaniye Mahallelerinden çok fazla şikayet var. Vatandaşlar klimaların açılmasını istiyorlar. Haklılarda.” diye konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu