Genel

Ceylanpınar’daki Suruçlular Tek Yumruk Olup AK Parti’ye Katıldı

Ceylanpınar’daki Suruçlular Tek Yumruk Olup AK Parti’ye Katıldı

 

AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök’ün öncülüğünde, Ceylanpınar’da yaşayan Suruçlular ve Suruçluların akrabası konumundaki Büyük Advan Aşireti üyeleri, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’a destek için geldikleri Seçim Koordinasyon Merkezi’nde adeta miting havasında karşılandılar.

 

31 Mart Gecesi Ceylanpınar Gerçekleri Ortaya Çıkacak’

 

31 Mart gecesi sandıklarda önce milletin, sonra da Ceylanpınar gerçeklerini konuşacaklarını belirten AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdulkerim Gök “Birileri konuşuyor. Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz. Rüzgâr eken fırtına biçer. Biz kardeşliği, sevgiyi, dostluğu, muhabbeti esas edindik. 31 Mart gecesi sandıkların açılmasından sonra Ceylanpınar kime hangi dersi verecek, hepimiz göreceğiz. O gece size Ceylanpınar’ın bütün gerçeklerini anlatacağım. Birileri istemese de anlatacağım” diye konuştu.

 

Gök: Birileri Kaostan, Çatışmadan, Fitneden Beslenmek İsteyebilir

 

Gök “Göçerler diyor ki; Göçerlerin kanununu siz çıkardınız, AK Parti çıkardı, Cumhurbaşkanımız çıkardı. O yüzden sizinle aynı çatı altında bulunmaktan onur duyuyoruz dediler. Milletvekilliği dönemimde 18 okul açtırdık, Fen Lisesi açtırdık, Meslek Yüksekokulu’nu getirdik, çevre yollarını tamamladık, hastanenin yerini tahsis ettik. Ama bir zihniyet onu bekletti. Biz birileri gibi Türk demeden, Kürt demeden, Arap demeden kimsenin ekmeğiyle oynamadık. Birileri kaostan, çatışmadan, fitneden beslenmek isteyebilir. Ama bizim işimiz gönül işidir, gönül yapmaya geldik, gönül yıkmaya değil” ifadelerini kullandı.

 

Aksak ‘Bir Ağaç Gibi Hür, Ormandaki Ağaçlar Gibi Kardeşçe Çalışacağız’

 

Teşkilatla beraber bir ağaç gibi hür, ormandaki ağaçlar gibi kardeşçe çalışacaklarını, herkese eşit mesafede olacaklarını belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak  “Ben burada İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı olmayacağım. Ben burada sadece İlçe Belediye Başkanı olacağım. Ben onlara emir verme cüretine bile giremem. Onlarla birlikte uyumlu bir şekilde çalışıp, ilçemizin huzur ve güvenliği için elimizden gelen desteği vereceğim. Bir belediye başkanının görevi güvenliği sağlamak değildir. Bizim işimiz halkımızla kucaklaşmak olacak” dedi.

 

‘Bu Görevin Üstesinden Gelecek İradeye, Cesarete, Vizyona, Güce, Misyona Sahibiz’

 

AK Parti’nin eğitimci ve genç Başkan adayı Aksak “Cumhurbaşkanımız bize bu görevi verdi. Buradan kendilerine şükranlarımı ve minnetlerimi sunmak istiyorum. Ayrıca teşkilatımıza teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkürü sizler hak ediyorsunuz. Sizler olmasaydınız bizler burada olmayacaktık. O yüzden sizlere minnettarız. Malumunuz sorumluluğu ağır olan bir görev ama çok şükür bu görevin üstesinden gelecek iradeye, cesarete, vizyona, güce, misyona sahibiz. O yüzden içiniz rahat olsun. Karşımızda bir sürü komplolar var, lütfen dikkat edelim, biz sadece kendi işimize bakalım. Sizlerle beraber, vekilimizle beraber, teşkilatımızla beraber hür bir şekilde kardeşçe çok güzel hizmetler yapmak için elimizden geleni yapacağız, dua ve desteklerinizi bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu