Genel

Duygu Adamı Murat İNCE & Şair Programcı İsmet Polat 14 Şubatta Baro Garden Cafe’de

Son zamanların en iyi Şair’lerinden Murat İNCE , 14 Şubatta İsmet Polat’ın Yönetimin’de  Şanlıurfa Baro Garden Cafe’de sizlerle buluşuyor.

Murat İnce Nerelidir? Murat İnce Kaç Yaşında? Murat İnce Mesleği? Murat İnce Burcu?

Murat İnce 20 Eylül 1969’da Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dünyaya gelmiştir. Şair ve TV programcılığı yapan İnce Başak burcudur.

Murat İnce Kimdir?

İlk, orta, lise ve yüksek okulu Ankara’da okumuştur. Lise yıllarından itibaren şiirlerini yazan sanatçı “Adı Yalnızlık’’ adlı ilk kitabını 1999 yılında kendi imkanlarıyla yayınlamıştır. Sonraki yıllar içerisinde birçok yayın kuruluşlarından toplam on kitaba imza atmıştır. Yedisi şiir, ikisi deneme ve bir tanesi Türkçe’yi doğru etkin kullanma sanatı (diksiyon) içerikli kitabı vardır.

Murat İnce 2000 yılından itibaren yazdıklarını radyo programlarında seslendirmeye başlamıştır. Öyle ki hazırlayıp sunduğu bütün programlar büyük ilgi ve beğeniyle takip edilmiştir. Birçok yaralı yüreğe iyi gelen ve halen Türkiye’nin en güzide kuruluşlarında radyo yayın hayatına devam etmektedir. TRT ,TSR Türkiye’nin Sesi Radyosu, Türkiye Polis Radyosu ve Aşk FM’de yayınlar yapmıştır.

Sanatçı 2005 yılından sonra görsel medyada da programlar hazırlayıp sunmuştur. İnce Yollarda ve Başka İklimler aktüel belgesel programları muhtelif kanallarda yayınlamıştır ayrıca sanatçının hazırlayıp sunduğu “Bir Nefestir Yaşam ve Türkü Kervanı” adlı müzik eğlence programları da büyük beğeni toplamıştır.

Sanatçı on yılı aşkın süredir Yozgat’ın İleri Gazetesi ve son altı yıldır Anayurt Gazetesinde kendisine ayrılan köşede aşk mektupları yazmaya devam etmektedir.

Murat İnce 2003-2005 eğitim öğretim yılında Ankara Aydınlıkevler Ticaret ve Anadolu İletişim Meslek Lisesinde Türkçe’yi etkin ve doğru kullanma, sunuculuk, diksiyon, radyo ve televizyon konusunda dersler vermiş yüzlerce öğrenci eğitmiştir.

Sanatçının ilk şiir&müzik albümü olan  “Ayrılık Sevdi Bizi” 2008 yılında, bir diğer albümü olan “Ben Senin En Çok Çocuk Yanlarını Sevdim” 2009 ve son olarak ”Gönül Mahkûmu” albümü 2011 yılında Ati Müzik etiketiyle sanatseverlerle buluşmuştur.

Murat İnce’nin albüm çalışmalarında,Ahmet Şafak, Naşide Göktürk, Ekrem Düzgünoğlu, Zeynep,Volkan Sönmez ve Ömer Danış  sesleri ve besteleriyle yanında olmuşlardır.

Murat İnce’nin Eserleri :

– Adı Yalnızlık – Şiir

– Elveda -Şiir

– Reis’in Gönlü -şiir

– Zamanlı Zamansız Duygu Esnemeleri -Deneme

– Bir Sevda ki -Şiir

– Ankara -Şiir

– Firari Duygular – Şiir

– Murat İNCE ile Türkçe’yi Doğru ve Etkin İletişim Teknikleri – Eğitim Kitabı

– Al Beni Yalan Olmayan Yüreğine Götür – Deneme Türünde

– Beyaz Aşk – Roman

– Çekil Git – Şiir Albümü

– Ayrılık Sevdi Bizi – Şiir Albümü

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu