GÜNDEM

Eski Bakan Tüfenkci Siverek’te iftara katıldı

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Siverek’te düzenlenen iftar programına katıldı.

AK Parti Siverek İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına ; eski Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, ; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İlçe Başkanı Nedim Lale, parti yönetimi ve üyeleri katıldı.

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, ; Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile ev ziyaretlerinde bulunan parti yönetimi ve Belediye Başkanı Çakmak, ; daha sonra ilçede esnafları ziyaret etti. Tüfenkci ve beraberindekiler, ilçenin Güzel Kuyu meydanında bulunan kıraathanede vatandaşların taleplerini dinledi.

Bülent Tüfekçi, Ramazan ayının önemine değinerek, ; “İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin içinde bulunduğu, mağfiret günlerini ve ebedi azaptan kurtuluş günlerini yaşıyoruz, ; bu vesileyle şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum. AK Parti ailesi olarak Ramazan’ın Kuran ayı olduğu, rahmet ve kardeşlik ayı olduğunu biliyoruz. Biliyoruz ki aynı zamanda biraz da helalleşme, kucaklaşma kendi aramızda ve milletle olan bağımızı kuvvetlendirme ayı. Onun için fakirin fukaranın sofrasında, milletin sofrasında oluyor ve milletin sesine kulak veriyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu