Genel

İstanbul’da Kar Yağışı Etkisi Ne Zaman Yitirecek?

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı vatandaşları özellikle ulaşımda zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar, İstanbul’da kar yağışının etkisini ne zaman yitireceğini merak ediyor? İstanbul’da önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak? İşte detaylar…

İstanbul’da yaşayan vatandaşların en sık sorduğu sorulardan birisi kar yağışının etkisi ne zaman yitireceği. Kar yağışı, İstanbul’da eğitimide engelledi. İstanbul Valiliği, 25 Şubat 2019 tarihinde kar yağışı nedeniyle okulları bir günlüğüne tatil etti.

Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre karla karışık yağmur ve kar yağışı Marmara’nın batısında etkili olacak. Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, Marmara, Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri, Kıyı Ege ile Denizli, Burdur, Antalya ve Ordu çevrelerinde yağış bekleniyor.

Marmara’nın batısında karla karışık yağmur ve kar şeklinde beklenen yağışların, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İstanbul’da hava sıcaklığının bugün için 7 derece olması beklenirken, İstanbul genelinde sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor. Salı günüde havanın çok bulutlu, hava sıcaklığının 8 derece olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu