3. SAYFAGenelGÜNDEM

KARAKÖPRÜ’DE OKUL DUVARINA YAZILAN YAZI TEPKİ ÇEKTİ

Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin duvarına yazılan ifadeler sonrası emniyet ekipleri soruşturma başlattı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin duvarına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından sprey boya ile yazılan “kahrolsun şeriat” ifadesi tepkilere neden oldu.
Sabah saatlerinde okula gelen görevliler yazıyı fark ederek durumu hemen emniyet birimlerine bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, yazının provokatif içerik taşıdığı gerekçesiyle inceleme başlattı. Kamera kayıtları ve deliller üzerinden faillerin tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.
Yaşanan olay, okul çevresinde ve sosyal medyada vatandaşların tepkisini çekti. Eğitim kurumlarına yönelik bu tür eylemlerin kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar, sorumluların en kısa sürede bulunmasını istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.