3. SAYFAASAYİŞGenelGÜNDEM

ŞANLIURFA POLİSİ DİKKAT ÇEKTİ!

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, düğünler, asker uğurlamaları ve yılbaşı etkinlikleri gibi özel günlerde havaya ateş açılmasının engellenmesi gerektiğini belirtti. Yetkililer, bu dikkatsiz eylemin her yıl yüzlerce kişinin hayatını riske attığını ve yorgun mermilerin sessiz bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, düğün, asker uğurlama ve yılbaşı gibi özel kutlamalarda havaya ateş açmanın önüne geçilmesi gerektiği konusunda önemli bir hatırlatma yaptı.

Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dikkatsizce havaya ateş açılan mermiler, her yıl yüzlerce insanın hayatını tehlikeye atmaktadır… Kutlama anlarında, sevinç gösterilerimizde silah kullanma durumlarını 112 ihbar hattına bildirelim ve mutluluğumuzu silahsız paylaşalım. Yorgun Mermiler, Sessiz Tehlikelerdir. UNUTMA: ‘İnsan Olmak, Mutluluğu Silahsız Paylaşmaktır.’”

 

 

ÇAĞRI HABER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.