ŞANLIURFA’DA 15 MART SEL FELAKETİNİN YIL DÖNÜMÜNDE, ACILARI PAYLAŞMAK VE GELECEĞE UMUT BIRAKMAK
Sel felaketinin ardından, şehrimizdeki hasar tespit çalışmaları ve afetin etkilerinin giderilmesindeki dayanışma süreci üzerine bir değerlendirme.

15 Mart 2023 tarihinde, şehrimizde meydana gelen sel felaketi, hepimizi derinden üzmüştür. Şanlıurfa Valiliğimizin koordinesinde, selden zarar gören yaklaşık 980 aracın hasar tespit çalışmalarını titizlikle yürüttük ve vatandaşlarımızın acılarını paylaşıp yanlarında olduk.
Bu zor süreçte, yaraların sarılması için tüm ilgili birimlerle birlikte gece gündüz demeden çalışarak, felaketten etkilenen herkesin yanında olmaya gayret ettik. 15 Mart’ın yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır temenni ediyorum. Rabbim, ülkemizi ve şehrimizi bir daha böyle büyük afetlerden korusun inşallah.
Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Numan Kurtulmuş, Sayın Ali Yerlikaya, Sayın Murat Kurum, Sayın Bekir Bozdağ, Sayın Hasan Şıldak, Sayın Mücahit Avkıran, Sayın Atilla Aksoy ve Şanlıurfa Valiliği ile Eyyübiye Kaymakamlığı’na, afetin etkilerinin giderilmesi konusunda verdikleri katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunarım.
Birlik ve dayanışma içinde, ülkemizin her köşesinde karşılaştığımız zorlukların üstesinden geleceğimize olan inancım sonsuz.