Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, kentteki güvenliği artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, ekipler bir hafta boyunca aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda, haklarında yakalama emri ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Yakalananlar arasında, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak suçundan 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan bir kişi, aynı suçtan 1 yıl 8 ay hapis cezası alan bir kişi ve yine uyuşturucu suçundan aranan bir kişi bulunuyor.
Gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Polis ve jandarma ekiplerinin, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüreceği bildirildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü de konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:
“Narkotik suçlarından aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak suçlarından toplam 3 kişi yakalanmış, bunlardan 2’si tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.”