GenelGÜNDEMURFA YEREL HABERLER

ŞANLIURFA’DA BAYRAM BOYUNCA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayram ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla 6-9 Haziran tarihlerinde toplu taşıma hizmetini ücretsiz sunacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı boyunca ulaşımda herhangi bir zorluk yaşamamaları için önemli bir karar aldı. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından alınan karara göre, bayram süresince toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet verecek.

Belediyeye bağlı Ulaşım A.Ş. bünyesindeki tüm toplu taşıma araçları, 6, 7, 8 ve 9 Haziran tarihlerinde ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunulacak. Bu uygulama sayesinde şehir içinde akraba ziyaretleri, kabir ziyaretleri ve diğer bayram etkinlikleri daha kolay ve erişilebilir hale gelecek.

Vatandaşlar, belirtilen tarihler arasında şehir içi toplu taşıma araçlarından hiçbir ücret ödemeden faydalanabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.