3. SAYFAGenelGÜNDEM

ŞANLIURFA’DA DEVRİLEN TIRDAKİ YAĞLAR VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde sıvı yağ yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü hafif yaralandı. Kazanın ardından sağlam kalan yağ kolileri vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Akçakale-Evren Sanayi Çevre Yolu’nda meydana gelen trafik kazasında sıvı yağ yüklü bir tır devrildi.

Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yan yattı. Kazanın etkisiyle dorsede bulunan çok sayıda sıvı yağ kolisi yola savruldu.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alınırken, kullanılabilir durumda olan sıvı yağ kolileri vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için ekipler tarafından soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.