3. SAYFAASAYİŞGenelGÜNDEM

ŞANLIURFA’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU: 1 MİLYON TL’Yİ AŞAN ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa’da polis ekiplerinin bir otobüste yaptığı aramada milyonluk kaçak ürün ele geçirilirken, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucunda önemli bir operasyona imza attı.

15 Mart’ta gerçekleştirilen uygulama sırasında şüpheli görülen bir otobüs durdurularak detaylı arama yapıldı. Yapılan incelemelerde piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 200 bin TL olarak değerlendirilen 700 adet kaçak elektronik sigara ile 840 paket ısıtılmış tütün ürünü ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla bağlantılı olduğu tespit edilen bir kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.