
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu akşam oynanacak Şanlıurfaspor-Teksüt Bandırmaspor maçı sonrasında ek toplu taşıma seferleri düzenleyeceğini açıkladı.
Şanlıurfaspor’un Bandırmaspor ile oynayacağı maçın ardından, stadyum önünden hareket edecek ek seferler saat 23.30’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Bu seferlerin tüm bölgeleri kapsayacağı bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Şanlıurfaspor – Bandırmaspor karşılaşması için taraftarlarımıza ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. 31 Ağustos Cumartesi günü, maç sonrası stadyumdan tüm bölgelere toplu taşıma seferlerimiz hazır olacak. Maçın bitiminden sonra stadyum önünden başlayacak ek seferlerimizle, siz değerli hemşehrilerimizin güvenli ve rahat bir şekilde evlerine ulaşmalarını sağlayacağız. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak, Şanlıurfaspor’umuza başarılar diliyoruz.”




