SPOR

Urfaspor galibiyetin sevincini yaşıyor

Kahramanmaraşspor’u deplasmanda 3-1 yenerek üst üste ; 3’üncü galibiyetini alan Şanlıurfaspor’da büyük sevinç yaşanıyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor, yakaladığı galibiyet serisi ile taraftarlarına ligde kalma yolunda büyük umut verdi. Üst üste Sancaktepe ve Amedspor maçlarını kazanan ; Sarı-Yeşilli ekip, dün deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor’u da 3-1 devirmeyi başardı. Urfaspor, Maraş karşısında ilk yarıyı ; 1-0 yenik durumda kapattı ama  70 ile 80’inci dakikalar arasında ; Fevzi Özkan ve Can Erdem (2) ile bulduğu gollerle sahadan 3-1 ayrılan taraf oldu. Galibiyet serisi yakalayarak puanını 14’e yükselten ve iki sezondur ilk defa 14’üncü sıraya yükselen ; Şanlıurfaspor’da, büyük sevinç yaşanmaya başlandı.

“FUTBOLCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim de, alınan galibiyetten dolayı futbolcular ile teknik heyeti kutladı. Yetim, yaptığı açıklamada, “Futbolcularımızı teknik ekibi yönetimi personelimizi ; spor programlarını yönetenleri ve cefakar taraftarımızı tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum Allah milyon kere şükürler olsun” dedi.

Sarı-Yeşilli ekip, 18 Şubat Perşembe günü ise sahasında Play-Off mücadelesi veren 24Erzincanspor’u konuk edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu