3. SAYFAGenelGÜNDEM
VİRANŞEHİR’DE KAÇAK TÜTÜN VE SİGARA OPERASYONU: 22 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Viranşehir’de gerçekleştirilen operasyonda binlerce kaçak sigara ile kaçak nargile ürünleri ele geçirildi. Operasyon kapsamında 22 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tütün ve alkol kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında Viranşehir ilçesinde operasyon gerçekleştirdi.
Yapılan denetim ve aramalar sonucunda 4 bin 510 adet gümrük kaçağı sigara, 10 paket gümrük kaçağı nargile kömürü ile 7 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.
Operasyon kapsamında kaçak ürünlerle bağlantılı olduğu değerlendirilen 22 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, halk sağlığını ve kamu düzenini tehdit eden kaçakçılık faaliyetlerine karşı denetim ve operasyonların aralıksız şekilde sürdürüleceği vurgulandı.




