GÜNDEM

Viranşehir’de yaşlıların ayağına giden aşı hizmeti

Viranşehir’de sağlık müdürlüğünün aşı ekipleri bağlı birçok mahallede aşı çalışması yaptı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Viranşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü Aşı Ekipleri ; Viranşehir ilçesine bağlı Alakonak, Karakuzu, Küçüktopça, Ayaklı, Bozca, Eser, Dinçkök, Yaz, Güneşi, Talihli, Karatepe, Yıldız, Sığırcık, Sağırtaş, Çalıcak, Koşullu, Kadıköy, Süleymaniye, Reyhanlı, ; Kırbalı mahallelerinde yaklaşık bin 800 kişi ile irtibat kurularak sahada aşı çalışması gerçekleştirdi.

Viranşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Uğur Kutluay, ilçede 65 yaş ve üzeri vatandaşların, ; salgınla mücadele kapsamında eksik veya hatırlatma doz aşılarını randevu almalarına veya ; herhangi bir sağlık kuruluşuna müracaat etmelerine gerek kalmaksızın kendi evlerinde yaptıklarını söyledi.

Kutluay, “Her kırsal mahallede 1 kişi olsa dahi oraya giderek yaşlı vatandaşlarımızın aşılarını yaptık. Sağlık çalışanlarımız halkı hem aşı konusunda bilgilendiriyor hem de aşılarını yapıyorlar. Ben aşılama süreci ve pandemide gösterilen özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu