Genel

AK BAŞKAN Canpolat “Haliliye’mizi hep birlikte yönetmeye talibiz”

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını canla başla sürdürüyor. AK Başkan adayı Canpolat, Haliliye’yi hep birlikte yönetmeye talib olduklarını söyledi.

 

Gönülden yapan, gönüller kazanır

Şanlıurfa’nın Gönül Belediyeciliği yapacak AK adayları ile birlikte çıktıkları bu yolda ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışıyla sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten AK Parti Haliliye ilçe Belediye Başkan adayı Veteriner Hekim Mehmet Canpolat, “Haliliye’mizi hep birlikte yönetmeye talibiz. Farklı fikirler, farklı bakış açıları, farklı renkler. Hepsi bizim için ayrı zenginlik, ayrı bir değer. İlçemizi hep birlikte gönül gönüle yöneteceğiz. Gönülden yapan, gönüller kazanır. Canla başla çalışıp, gönüller almaya, gönüller kazanmaya geliyoruz. Haliliye için fikir ve projelerinizi bizimle paylaşın. Sosyal Medya Hesaplarımızdan bizleri takip etmeyi unutmayın” dedi.

Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği ilkeler çerçevesinde hizmet vereceğiz

Her gittikleri yerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan ve AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda hareket ederek Haliliye ilçesini Haliliyelilerle hep birlikte yönetmeye talib olduklarını belirten AK Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Hedefimiz doğrultusunda, ilçemizin kendi coğrafyasına, iklimine, tabiatına, tarih ve insan dokusuna, büyüme alanlarına uygun gelişme modelleri hazırlayacağız. Milletimizin yönetimini emanet edeceği AK Partili Belediyelerimizde, Sayın Cumhurbaşkanımızın 11 başlıkta ifade ettiği ilkeler çerçevesinde hizmet vereceğiz. Bizi yalnız bırakmayan ve bize eşlik eden MKYK üyemize, Milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatımızdaki bütün Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, heyecanı bir an bile azalmayan Haliliyeli hemşehrilerimize bize gösterdikleri ilgi, alaka ve destek için minnet ve şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

 

Herkesin her zaman dua ve desteğine ihtiyacımız var

Zaman zaman eşiyle birlikte ev toplantılarına katılan, bazen de Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile esnaf ziyaretleri yapan AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile Haliliye’mize gönül verdik. Memleket işi, Gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz” diyerek herkesin her zaman dua ve desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

 

ÇAĞRIHABER –

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu