
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal ile birlikte ilçede inşa edilmesi planlanan yeni hükümet konağının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek proje kapsamında yürütülen hazırlık çalışmalarını yerinde değerlendiren Vali Şıldak, yetkililerden süreç hakkında bilgi aldı.
Yeni hükümet konağının tamamlanmasıyla birlikte kamu kurumlarının daha modern bir yapıda hizmet vermesi ve vatandaşların kamu hizmetlerine daha rahat erişebilmesi amaçlanıyor.
Vali Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ceylanpınar’da hükümet konağı yapımı için hazırlıkların sürdüğü alanda incelemelerde bulunduklarını belirterek, İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek yatırımın kamu hizmetlerinin daha uygun şartlarda sunulmasına önemli katkı sağlayacağını ifade etti.




