SİYASET

Kalemli’den Yeni Yıl Mesajı

Gelecek Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanı Salih Kalemli 2022 yılının gelişi sebebiyle, bir yeni yıl mesajı yayınladı.

Kıymetli Ceylanpınarlı Hemşerilerim
Hayatlarımızda acısıyla tatlısıyla derin izler bırakan 2021 yılını geride bırakırken, ; yeni umut ve beklentilerle yeni yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz.
2022 yeni başlangıçları da beraberinde getirir.
Geçen bir yılın muhasebesini yapıp, gelecek günlere dair umutların yeşerdiği yeni yıl, ; aslında bir yılın yol haritasını belirleme açısında da bir fırsattır. Bizler de bu anlayıştan hareketle Ceylanpınar’a daha iyi hizmet edebilmek, hemşehrilerimizin sıkıntılarına çare olabilmek, ; Güzel ilçemiz Ceylanpınar her yönden daha iyi noktalara taşıyabilmenin azim ve gayreti içerisinde olacağız.
Yeni başlangıçlar yapma ve yeni hedeflere ulaşma beklentisi, ; yaşama sevincimizi ve mücadele azmimizi her zaman canlı tutmaktadır.
İnsan odaklı, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışımız ile büyük ailemiz olan Ceylanpınar Halkına ve İslam alemine yeni yılda da her alanda Halkımızın yanıda durmaya devam edeceğiz.
Zorlu bir süreçten geçtiğimiz 2021 yılını geride bırakırken en büyük temennimiz tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının ve yaşamakta olduğumuz ağır ekonomik krizin en kısa sürede sona ermesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, 2022 yılının ülkemize ve dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu