GenelGÜNDEM

ŞANLIURFA’DA KUZU VE OĞLAK DESTEKLEME BAŞVURULARI İÇİN TOPLANTI DÜZENLENDİ

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, hayvancılık destekleme başvurularının 2 Eylül Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. Destekleme başvurularının düzgün bir şekilde yapılmasını sağlamak ve olası mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kuzu ve oğlak destekleme başvurularının 2 Eylül’de başlayacağını ve başvuruların son tarihinin 29 Kasım olduğunu açıkladı.

Destekleme başvurusu yapmak isteyenlerin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne başvuruda bulunmaları gerekecek.

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü tarafından, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde 2024 yılı hayvancılık desteklemeleri hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Toplantılarda, 2 Eylül 2024’te başlayacak destekleme başvurularının düzgün bir şekilde yapılması ve olası mağduriyetlerin önlenmesi konuları değerlendirildi.

 

 

ÇAĞRI HABER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.