SPOR

Şanlıurfaspor’dan dört dörtlük galibiyet

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Gümüşhanespor’u 4-0 devirerek, ligde kalma yolunda büyük avantaj yakaladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor, ligde kalma yolunda küme düşmeme mücadelesi veren Gümüşhanespor ile adeta final gibi bir maça çıktı. Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor rüzgârı esti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Sarı-Yeşilli ekip, 3’üncü dakikada Mustafa Çakır’ın golüyle 1-0 öne geçti. Sahada iyi performans gösteren Urfaspor, 22’nci dakikada Doğan Şahin’in golüyle skoru 2-0 yaptı. Sarı-Yeşilli takım, soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda da topa sahip olan takım Şanlıurfaspor oldu. İkinci yarıya da iyi başlayan Urfaspor,  47’nci dakikada Emre Gedik’in golüyle farkı 3’e taşıdı.  Maçın 60’ıncı dakikasında da sahneye çıkan isim Fevzi Özkan oldu. Sarı-Yeşilli takımın kaptanı, meşin yuvarlağı filelere göndererek skoru 4-0 yapan isim oldu. Maçın geriye kalan dakikalarında gol pozisyonları olsa da başka gol çıkmadı ve Şanlıurfaspor sahadan 4-0 ayrıldı.

Çok kritik deplasmandan 3 puanla dönmeyi başaran Şanlıurfaspor, puanını 24’e yükselterek 13’üncü sıraya kadar yükselip, ligde kalma yolunda büyük avantaj yakaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu